Νέα version WordPress: 2.7 | Φανταστική αίσθηση του νέου administration panel.

Το wordpress ωριμάζει. Η έκδοση 2.7 φέρνει μαζί της πολλές από τις επιθυμίες των χρηστών του κάνοντας το ακόμη πιο εύχρηστο και λειτουργικό.
Μέχρι στιγμής η απόφαση μου ήταν να ανανεώνω την έκδοση του WordPress στα websites που έχω σχεδιάσει, κάθε 6 μήνες, ανεξάρτητα με την έκδοση που βγαίνει κάθε τόσο, γιατί διαπίστωσα ότι κάθε έκδοση δεν φέρνει μαζί της τρομερές αλλαγές.
Ωστόσο, η έκδοση 2.7 του wordpress, είναι εντελώς διαφορετική από κάθε τι άλλο έχουμε δεί εώς τώρα στο admin panel του και η μετάβαση σε αυτήν επιβάλλεται.
Έχω την εντύπωση ότι με αυτό το περιβάλλον διαχείρισης, θα είναι ακόμη πιο εύκολο να μάθει κάποιος να διαχειρίζεται ένα wordpress based site και αυτό είναι ακόμη ένας λόγος που το χρησιμοποιώ ώς CMS.

Για όσους δεν έχουν δεί ακόμα την νέα επιφάνεια των μενού διαχείρισης, αποτελείται από σκούρο-γκρί scrolling boxes τα οποία on-click εμφανίζουν το περιεχόμενο τους. Το να επεξεργαστείς ένα σχόλιο ή ένα post, είναι πλέον δουλειά δευτερολέπτων με το “quick edit”.

Ουσιαστικά, έχουν προσαρμόσει στη βασική έκδοση του admin panel, πολλά χρήσιμα wordpress plugins που ήταν must σε κάθε νέα εγκατάσταση.

Thumbs up :)

Edit: Κι αν ακόμη βαριέστε να κάνετε ένα μικρό Update στο website σας, αφήστε αυτό το plugin να κάνει τη δουλειά για εσάς ;)

Update2: Ένα πολύ καλό άρθρο για τις νέες λειτουργίες της έκδοσης 2.7, μπορείτε να διαβάσετε στο noupe.com .

Comments 0

No comments yet. Leave a comment

Follow me on twitter

I tweet interesting things about me, web design & NYC!